Box

S-a stabilit data urmatorului meci al lui Floyd Mayweather. Ar putea fi ultimul

Americanul Floyd Mayweather, pugilistul care inca nu a cunoscut gustul infrangerii in boxul profesionist, revine oficial in ring dupa "meciul secolului" din mai contra filipinezului Manny Pacquaio.

De aceasta data, cel mai bogat sportiv al planetei, il va infrunta pe conationalul sau american Andre Berto.

Meciul celor doi va avea loc tot in MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, loc unde s-a desfasurat si lupta cu Pacquaio si loc devenit "barlogul" lui Mayweather.

Pentru Mayweather, 38 ani, ar putea fi ultima lupta din cariera, una in care acesta isi va pune la bataie centurile WBC si WBA la categoria semimijlocie.

Daca in palmaresul lui Mayweather cifrele sunt cat se poate de clare, 48 de victorii din tot atatea dispute, Berto a suferit trei infrangeri in cele 34 de meciuri ca pugilist profesionist, toate in ultimii cinci ani.

Mayweather a pierdut intre timp centura WBO pe care i-a luat-o lui Pacquaio dintr-un motiv administrativ ce ar putea trece drept stupid. Nu a achitat o taxa banala catre conducerea respective versiuni.

Acesta ar putea trece drept si un gest deliberat din partea lui Mayweather de a renunta la centura luata lui Pacquaio, dupa ce acesta din urma a declarat ca a luptat accidentat in 5 mai. Evident ca este doar o ipoteza si trebuie tratata ca atare.



S-a stabilit data urmatorului meci al lui Floyd Mayweather. Ar putea fi ultimul