Box

Rejucarea meciului Tyson Fury contra Vladimir Klitschko are loc in aceasta toamna

Britanicul Tyson Fury si ucraineanul Vladimir Klitschko vor urca pentru a doua oara in ring, de aceasta data pe terenul celui care a furnizat in 2015 una dintre cele mai mari suprize din istoria boxului.

Manchester Arena va gazdui pe 29 octombrie revansa pe care Fury i-a acordat-o lui Klitschko, dupa ce britanicul i-a luat mult mai titratului sau adversar cele trei titluri mondiale in noiembrie 2015.

Neinvins de 11 ani si detinator al centurilor mondiale WBO, WBA si IBF la categoria grea, Vladimir Klitschko a pierdut in fata lui Fury printr-o decizie unanima la puncte.

[news-116797]

Klitschko a iesit din ring serios sifonat, cu pometele stang umflat si cu arcada insangerata, iar decizia judecatorilor de margine a fost in unanimitate in favoarea britanicului care l-a provocat la lupta pe ucrainean: 115-112, 115-112 si 116-111.

Astfel, Tyson Fury a intrat in posesia centurilor WBA, IBF, WBO si IBO la capatul unui meci foarte tacticizat, in care cei doi au schimbat lovituri grele pe masura apropierii rundei finale.

Intre timp Fury a pierdut la masa verde centura mondiala IBO.



Rejucarea meciului Tyson Fury contra Vladimir Klitschko are loc in aceasta toamna