Box

Programul galei Superkombat World Grand Prix Botosani: Duelul colosilor in main-event

Romanii Ionut Atodiresei, Andrei Stoica, Cristian Ristea, Danut Hurduc si Benjamin Adegbuyi se vor numara printre cei 14 sportivi din 9 tari care vor lupta sambata, la Botosani, in cadrul galei Superkombat World Grand Prix, care va fi transmisa in direct in peste 80 de tari de pe 5 continente, inclusiv in America de Nord.

“Pentru ca suntem in cautarea unei noi generatii de eroi, am decis sa facem un mix intre sportivii descoperiti la ultimele gale New Heroes, cum sunt Ristea, Hurduc si Marshall, dar si cei deja foarte cunoscuti pe plan international. In total, vom avea 14 luptatori din 9 tari”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

In turneul piramidal, vor fi prezenti patru sportivi din tot atatea continente, invingatorul urmand sa se califice pentru Superkombat Final Elimination de pe 9 noiembrie. Toti cei 5 romani care au fost anuntati pe card vor avea super-fight-uri, Benjamin Adegbuyi urmand sa lupte in main-event intr-un veritabil duel al colosilor. Unul dintre cei mai inalti luptatori din Superkombat, Adegbuyi (1,96 m) il va infrunta pe olandezul Reamon Welboren (2,03 m).

“Am urmarit meciurile lui, este foarte periculos, datorita alonjei superioare, dar si a faptului ca este foarte puternic. L-a invins de doua ori pe surinamezul Jairzinho Rozenstruik, cel in fata caruia eu am pierdut acum doi ani. Welboren nu a pierdut niciodata prin KO, sper ca acum sa avem parte de o premiera”, a spus Adegbuyi, care revine in ring dupa ce la mijlocul lui august l-a invins pe vicecampionul mondial K-1 Ismael Londt.

Gala Superkombat World Grand Prix III Botosani va incepe sambata, de la ora 22:00, si va fi transmisa in direct in Romania de Sport.ro, iar la nivel international de Eurosport, in 80 de tari din Europa, nordul Africii, Asia si Australia, in timp ce Fight Now TV va transmite in Statele Unite ale Americii. De asemenea, fanii din afara zonei cu acoperire televizata vor putea urmari gala in sistem pay-per-view pe Epicentre.tv

Pretul general pentru bilete este de 30 de lei, iar acestea pot fi achizitionate in sistem electronic de la magazinele Germanos, Vodafone si Orange din toata tara, inclusiv Botosani, iar de miercuri si de la casele Salii Polivalente “Elisabeta Lipa”.

SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX III - BOTOSANI

1.       Super-fight - categoria cruiser (91 kilograme)
Romy da Silva (Brazilia) vs Cristian Ristea (Romania)
               
2.       Semifinala 1 – categoria grea (+96 kilograme)
Leroy Johnson (USA) vs Giannis Stoforidis (Grecia)
 
3.       Semifinala 2 – categoria grea (+96 kilograme)
Gaetan Sautron (Insula Reunion / Franta) vs Dangelo Marshall (Surinam)
 
4.       Super-fight – categoria super-cruiser (-91 kilograme)
Vinchenzo Calvin (Olanda) vs Danut Hurduc (Romania)
 
5.       Super-fight – categoria super-cruiser (95 kilograme) 
Dzenan Poturak (Bosnia si Hertegovina) vs Andrei Stoica (Romania)
 
6.       Super-fight – categoria super usoara (65 kilograme)
Calogero Palmieri (Italia) vs Ionut Atodiresei (Romania)
 
7.       Super-fight – categoria grea (+96 kilograme)
Reamon Welboren (Olanda) vs Benjamin Adegbuyi (Romania)
 
8.       Finala turneului
Castigator semifinala 1 vs Castigator semifinala 2



Programul galei Superkombat World Grand Prix Botosani: Duelul colosilor in main-event