Box

Cum poti face parte din echipa lui Morosanu la Madrid. Pachete VIP lansate de Superkombat

Promoția Superkombat a anunțat că lansează pachete VIP pentru toți cei care vor să fie alături de Cătălin Moroșanu la meciul pe care acesta îl va disputa împotriva polonezului Lukasz Krupadziorow pe 6 mai la Palacio Vistalegre din Madrid.

Astfel, toți cei care vor să facă parte din echipa lui Cătălin Moroșanu pentru această confruntare vor beneficia de un tratament preferențial.

Bilet în același avion cu staful Superkombat, cazare în același hotel cu restul sportivilor, bilet VIP la gala de la Palacio Vistalegre, dar și acces VIP la petrecerea oficială de după eveniment, totul într-un pachet pregătit de Superkombat. De asemenea, vor primi și obiecte semnate de sportivii prezenți în gală.

"Cererea a fost mare pentru un astfel de pachet, astfel că împreună cu agenția cu care colaborăm am decis să le oferim și acest serviciu celor care vor să fie aproape de Superkombat”, a declarat președintele Eduard Irimia.

"Mă bucur să știu că sunt oameni care își doresc să mă însoțească la Madrid și e un pas binevenit”, a declarat și Moroșanu.

Primii fani și-au achiziționat deja bilete și vor avea parte de o super-experiență la gala Superkombat de la Madrid, acolo unde vor lupta sportivi de pe 13 continente. Românii din Spania își pot achiziționa biletele on-line de pe ticketea.com, dar și din magazinele românești din comunitatea Madrid.



Cum poti face parte din echipa lui Morosanu la Madrid. Pachete VIP lansate de Superkombat