Box

Moroșanu se bate la Madrid într-un mega eveniment Superkombat

Cel mai popular luptător român, Cătălin Moroșanu, a fost anunțat oficial în programul celui de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, care va avea loc pe 6 mai la Palacio Vistalegre, cea mai cunoscută arenă din capitala Spaniei, Madrid, adversarul său urmând să fie stabilit în urma galei Superkombat programată pentru săptămâna viitoare la Romexpo, a anunțat promotorul Eduard Irimia.

Meciul vine la scurt timp după ce ieșeanul a obținut o victorie remarcabilă la Chicago, atunci când l-a făcut KO pe americanul Maurice Green. Și la Madrid, Moroșanu ar putea să înfrunte tot un american, pe durul din cușca Bellator, Tony Johnson, dacă acesta va reuși să îl învingă pe colosul polonez Lukasz Krupadziorow, un luptător cunoscut pentru trecutul său ca huligan. Aceștia se vor duela vinerea viitoare, la Romexpo, în gala Superkombat de la București, iar învingătorul îl va întâlni pe Moroșanu în meciul cap de afiș al galei de la Madrid.

"Vă promit că aveți ocazia să vedeți poate cea mai mare de până acum în care am luptat, Superkombat World Grand Prix Spania. Dacă în Italia, la ultima gală, am avut 4.000 de români, acum știu că românii din Spania vor fi alături de noi în drumul spre victorie”, a declarat Moroșanu pe pagina sa de facebook despre evenimentul de la Madrid organizat de Eduard Irimia Promotion, Five's International și Teiamedia în parteneriat cu Radio Românul și ziarul El Rumano.

"Cu siguranță va fi o gală memorabilă. Am pregătit deja mai multe surprize pentru acest eveniment. Pe lângă Moroșanu, vom mai avea alți 5 luptători români. Biletele vor fi puse la vânzare, nu doar on-line, ci și prin intermediul tuturor magazinelor românești din comunitatea Madrid. Totodată, așa cum deja știți, avem un parteneriat cu Five's, astfel că producția de televiziune va fi una de nivel mondial, evenimentul urmând să fie transmis și în SUA prin intermediul CBS Sports Network”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Prețul unui bilet este de 25 de euro și poate fi achiziționat începâdn de luni de la magazinele Carmangeria Românească (toate orașele din comunitatea Madrid), magazinele Casa Domnitorul (toate orașele din comunitatea Madrid și Guadalajara), magazine Ana Barsan (alcala de Henares), patiseria Pan de Oro (Torrejon de Ardoz), patiseria Vis (San Fernando), magazinul de modă Elen Boutique (Coslada), magazinul Ca la noi acas[ (Leganes), magazinul Transilvania (Alcorcon) și magazinul Rustic (Aranjuez și Parla).

Până la gala de la Madrid, Moroșanu va fi în tribune la gala Superkombat, de vinerea viitoare, de la Pavilionul Central Romexpo din Capitală, atunci când va vedea pe viu confruntarea directă dintre Johnson, care a luptat în Bellator și ONE FC, învingându-i de-a lungul timpului pe Tim Sylvia și Alexander Volkov, și Krupadziorow, care l-a bătut în penultimul său meci pe Daniel Sam, marele rival al lui Moroșanu din 2016. 

"Nu mă interesează cine va câștiga. Am citit că amândoi vor să lupte cu mine, sunt pregătit să îl înfrunt pe oricare dintre ei. Sunt nerăbdător să urc din nou în ring și emoțiile vin doar de la faptul că voi lupta din nou în fața românilor mei”, a spus cel poreclit Moartea din Carpați. Din gala de la București nu vor lipsi Bogdan Năstase, Valentin Bordianu, Robert Constantin, Eduard Chelariu, Dumitru Țopai, Cristian Ristea sau Daniel Stefanovski. Biletele pentru gala de la București sunt disponibile pe myticket.ro și în magazinele Diverta.



Moroșanu se bate la Madrid într-un mega eveniment Superkombat