Box

Morosanu il ameninta pe prietenul lui Ronaldo

Catalin Morosanu, sportivul roman de kick-boxing, a anuntat duminica pe retelele sociale ca abia asteapta sa il bata pe marocanul Badr Hari, (mai mult decat) prietenul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Poreclit "Moartea din Carpati" pentru violenta sa, Morosanu a scris: "Badr Hari, nu o sa scapi asa usor de Morosanu! Astept ziua in care te voi face KO!".

Intrebat imediat pe pagina sa de Facebook, in urma acestui mesaj, daca lupta va avea loc, Morosanu a replicat imediat: "Cand el nu va mai fugi de meci." 

Badr Hari arata foarte fioros si se spune ca ar fi mai mult decat un simplu prieten pentru Cristiano Ronaldo, jucatorul lui Real Madrid.

Fost jucator de rugby, Morosanu a facut box la categoria grea si acum evolueaza in kick-boxing. El are 1,82m inaltime si 109 kilograme. 

Badr Hari are 1,97 metri inaltime si 120 de kilograme si este fost campion mondial la K1 in 2008. Este considerat unul dintre cei mai buni luptatori din lume, numai ca a avut o cariera intrerupta de violentele facute in afara ringului. 

O lupta intre cei doi trebuia sa aiba loc in 2015, insa a fost anulata dupa ce Badr Hari a spus ca nu este pregatit. 



Morosanu il ameninta pe prietenul lui Ronaldo