Box

Mike Tyson face spectacol la Bucuresti. Il lauda pe Ilie Nastase, n-a auzit de Simona Halep si vorbeste deschis despre dopaj

Fostul campion mondial al greilor Mike Tyson este prezent la Bucuresti zilele acestea pentru lansarea unui brand de bautura energizanta si nu a ratat ocazia de a merge in vizita la Casa Poporului unde, printre altii, a dat ochii si cu marele nostru campion Ilie Nastase.

“Tenisul era plictisitor, conservator pana a aparut el cu energia lui si fazele lui. Iar apoi John McEnroe a copiat stilul lui Nasty”, a spus Tyson.

Acesta recunoaste insa ca joaca foarte rau tenis si ca n-a auzit de Simona Halep, numarul patru in lume.

In ceea ce priveste discutia despre dopaj si problemele pe care le are in prezent Lucian Bute, depistat pozitiv dupa meciul cu Badou Jack, Tyson vorbeste din perspectiva omului care nu mai are nimic de pierdut, cu cartile pe fata.

“Sportul va pierde mereu cursa cu dopajul. Cand se descopera o substanta dopanta, apare alta substanta pe care sistemul nu o poate detecta si cand o detecteaza peste cinci ani, exista deja alta substanta creata si care nu poate fi depistata”, a spus Tyson.

In acest context, Tyson crede ca Bute este victima sistemului si ca sportivii, in cazul de fata pugilistii, fac doar ce li se dicteaza de catre echipa lor.

"Toata lumea o face si daca nu o faci esti ca un om al pesterii", este de parere marele campion american.



Mike Tyson face spectacol la Bucuresti. Il lauda pe Ilie Nastase, n-a auzit de Simona Halep si vorbeste deschis despre dopaj