Box

MECIUL RECORD Mayweather: "Nimeni nu ma poate bate la box"

Floyd Mayweather crede ca adversarul sau, Saul Alvarez, este doar o "borna" in cariera, inainte de supermeciul de duminica, ce are loc la Las Vegas, in jurul orei 6 dimineata. Partida dintre cei doi este asteptata sa adune o suma record in istoria pay-per-view-urilor americane de box.

Floyd Mayweather pune pe masa centura, fiind neinvins, in meciul cu Alvares, de asemenea neinvins, intr-o partida pentru titlurile WBC si WBA la categoria supermijlocie.

"Stie ca se bate cu Floyd Mayweather, eu ma bat doar cu un alt adversar", a declarat campionul Mayweather. "Daca are in plan sa puna presiune, pot face fata. Daca are in plan sa ma bata la box, nimeni nu poate sa ma bata la box".

"Alvares are 42 de meciuri castigate si un egal. Dar nu a intalnit 42 de Floyd Mayweatheri, altfel ar fi fost 0-42", a mai spus acesta, un pugilist considerat drept unul dintre cei mai buni din toata istoria la capitolul defensiv si care are un traseu impecabil, intr-o cariera de 17 ani.

La  36 de ani, americanul are 26 de KO-uri in 44 de meciuri, toate castigate. Alvares (Mexic) are 23 de ani, 42 de meciuri toate castigate si un singur egal, cu 30 de KO-uri.

Bursa pentru meci este uriasa: Mayweather are promisi 40 de milioane de dolari doar pentru a aparea in acest meci, in timp ce Alvares are 12.

Meciul costa pe canalele pay-per-view americane 70 de dolari si compania care il organizeaza spera sa adune in fata televizoarelor peste doua milioane de telespectatori, ceea ce va face aceasta partida cea mai valoroasa din toate timpurile. Incasarile se estimeaza la 200 de milioane de dolari.

Meciul Mayweather - De la Hoya a strans 2,7 milioane de platitori la tv.

Meciul va fi live text pe onlinesport.ro.



MECIUL RECORD Mayweather: "Nimeni nu ma poate bate la box"