Box

Meci cu încărcătură emoțională în gala Superkombat de la București

Un veteran al ringului Local Kombat și Superkombat, Mihăiță Golescu va avea mai multe emoții ca niciodată în gala care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Berăria H din Capitală. 

Acesta va lupta în onoarea fostului său prieten și coleg de antrenament Răzvan Țîru, decedat în luna ianuarie din cauza unui accident rutier.

De altfel, întreg evenimentul va fi dedicat sportivului care și-a pierdut viața la numai 20 de ani. În cariera sa profesionistă, Răzvan câștigase toate cele 4 meciuri disputate, 3 prin KO. Din vara anului trecut devenise și membru al Academiei Superkombat.

"A fost în primul rând un prieten. Trebuia să lupte și el duminică! Durerea nu s-a stins, însă voi lupta pentru el. El va fi în sufletul meu și mă va ajuta să câștig meciul. Cu siguranță, meciul ăsta este pentru el”, a spus Golescu.

Gala Superkombat, programată pentru duminică de la ora 20:00, va fi una eliminatorie, câștigătorii urmând să lupte în următoarele evenimente transmise în direct în America. Nu vor lipsi veterani precum Golescu sau Sebastian Ciobanu, dar nici exponenți ai noii generații ca Adelin Mihăilă sau Eduard Chelariu.

În plus, promotorul Eduard Irimia a anunțat faptul că s-a semnat un parteneriat cu Five's, iar nivelul de producție va fi unul similar cu galele din Japonia. Prețul unui bilet pentru gala de la Berăria H pornește de la 50 de lei.



Meci cu încărcătură emoțională în gala Superkombat de la București