Box

Mayweather - McGregor, cea mai mare farsă din istoria boxului? Imagini de tot râsul cu McGregor boxând

Duminică dimineață vom vedea un pugilist de top, cu 49 de meciuri toate câștigate dintre care 26 prin KO, pus față în față pe ring cu un sportiv venit din artele marțiale, aflat la primul său meci de box.

Meciul Mayweather - McGregor este de la cap la coadă o uriașă mașinărie promoțională, executată perfect peste Ocean.

Nimeni nu își închipuie că McGregor, un luptător de arte marțiale, poate câștiga în fața unui pugilist de rasă, un mare campion, așa cum este Mayweather. La fel cum nici invers, Mayweather nu ar putea câștiga în fața unui sportiv mediocru de arte marțiale. Mai mult, nici unul dintre cei doi nu poate emite pretenții în sportul în care nu este specialist nici măcar contra unui oponent mediocru.

Asta dacă, bineînțeles, organizatorii nu au orchestrat cumva până la capăt acest mare spectacol și îl vom vedea pe Mayweather pus la podea în stilul lui Bute, cu o lovitură fulgerătoare la ficat, de neexplicat la un asemenea nivel.

În fine, este clar nu doar pentru experți faptul că la box tehnicile sunt cu totul diferite față de arte marțiale, de la mișcarea picioarelor, la lovituri, la rapidate, la tehnică. Iar lista poate continua. 

Dacă organizatorii nu inventează ceva, McGregor va fi călcat în picioare de Mayweather. 

Imaginile pe care organizatorii americani le ascund, cot la cut cu presa mainstream, pentru a regiza o superluptă, sunt cele de mai jos pe care probabil le oferim noi în premieră în România. McGregor  (cască albastră) este ridiculizat de un sparring partner de doar 20 de ani, un sud-african pe nume Chris van Heerden. Clipul este de anul trecut. Cât să fi progresat McGregor  încât să aibă cea mai mică șansă cu Mayweather? 

Dar, circul este circ, așa cum McGregor  a arătat la cântarul oficial.



Mayweather - McGregor, cea mai mare farsă din istoria boxului? Imagini de tot râsul cu McGregor boxând