Box

Manny Pacquaio a luptat accidentat cu Floyd Mayweather

La putine ore dupa incheiera meciului care i-a adus fata in fata pe Floyd Mayweather si Manny Pacquaio pentru o bursa de 300 milioane de dolari in Las Vegas a aparut o informatie interesanta cu privire la pugilistul filipinez.

Presa americana de profil sustine ca Pacquaio a boxat cu dureri la umarul drept dupa ce s-a accidentat la unul dintre ultimele antrenamente efectuate inaintea meciului din MGM Grand Arena.

Astfel, specialistii din lumea boxului profesionist explica numarul mic de lovituri expediate de Pacquaio, de altfel un pugilist cunoscut pentru darnicia cu care imparte pumni.

Pacquaio a avut 429 de lovituri, in conditiile in care Mayweather, extrem de zgarcit in boxul aratat sambata noapte, a fost inregistrat de statisticieni cu 435 de lovituri.

Inaintea luptei Pacquaio a fost tratat cu mai multe pastile aprobate de Agentia Americana Anti-Doping (USADA).

Floyd Mayweather a zambit la conferinta de presa cand a auzit de accidentarea adversarului sau si s-a rezumat la a spune doar atat: “Si eu am luptat accidentat, dar mereu gasesc o cale pentru a invinge”.

Si americanul a gasit intr-adevar o cale si de aceasta data, obtinand a 48-a victorie in boxul profesionist, impunandu-se la puncte prin decizia unanima a celor trei judecatori de margine.



Manny Pacquaio a luptat accidentat cu Floyd Mayweather