Box

Luptatorii Superkombat iau cu asalt orasul Nadiei Comaneci

Veteranul Local Kombat, Ionut Atodiresei, va lupta pe 7 decembrie în main-eventul galei Local Kombat Onesti, unde va încerca sa îsi apere centura WAKO Pro Intercontinental la categoria 65 de kilograme. Noutatea evenimentului din orasul natal al Nadiei Comaneci va consta în introducerea a doua meciuri de MMA (Mixed Martial Arts) pe card.

Promotorul Eduard Irimia a anuntat ca Local Kombat Onesti va fi o preselectie pentru galele Superkombat, transmise în direct la nivel global în 75 de tari, astfel de calificari urmând sa aiba loc începând din 2013 si în alte colturi ale lumii. De altfel, Local Kombat Onesti va fi un eveniment special, urmând sa prezinte marea finala Superkombat de pe 22 decembrie, care va avea loc cel mai probabil la Bucuresti.

“La cererea publicului, am introdus doua lupte pe reguli de MMA, dar si câteva meciuri pe reguli de K-1 la categorii inferioare de greutate, care se anunta spectaculoase. Avem foarte multi sportivi talentati, iar acum e sansa lor sa demonstreze ca pot face pasul spre circuitul Superkombat. Anul viitor vom continua sa organizam gale de selectie pe întreg mapamondul pentru a descoperi noi eroi”, a declarat Irimia în cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Onesti.

În cadrul galei organizate în Sala Polivalenta “Nadia Comaneci” vor mai urca în ring, pe lânga Atodiresei, sportivi precum Claudiu Badoi - campionul Local Kombat România la categoria 72 kg, Miodrag Olar  - campionul Local Kombat România la categoria 75 kg, Gabriel Flutur – câstigatorul finalei Bodyguardul Forte Speciale, Adrian Mitu, Cristian Milea si Danut Hurduc. În cele doua meciuri de MMA, România va fi reprezentata de suceveanul Gheorghe “Ursul Carpatin” si de Adrian Stoiti de la Metalbox Arad, acestia urmând sa înfrunte luptatori din strainatate.

“Sala Polivalenta din Onesti este printre putinele din tara care poate organiza eveniment de asemenea amploare si sunt convins ca la gala de pe 7 decembrie vor fi peste 2.000 de spectatori. Ne dorim sa putem organiza anual câte o gala Local Kombat”, a afirmat si Laurentiu Neghina, primarul municipiului Onesti.

La gala de la Onesti si-au anuntat prezenta si cei patru sportivi calificati în marea finala Superkombat, de pe 22 decembrie, Ismael Londt, Benny Adegbuyi, Pavel Zhuravlev si Sebastian Ciobanu. “Asa cum am promis, voi face tot posibilul ca finala Superkombat sa aiba loc la Bucuresti si pot spune de pe acum ca va fi un eveniment la care vor participa minim patru dintre sportivii calificati în finala de 8 a K-1, programata la începutul anului viitor”, a spus presedintele Superkombat despre ultimul Grand Prix al anului.

Gala Local Kombat Onesti de pe 7 decembrie va fi transmisa în direct de Sport.ro si în reluare la nivel international prin reteaua Superkombat.



Luptatorii Superkombat iau cu asalt orasul Nadiei Comaneci