Box

Lucian Bute trage din greu inaintea revenirii in ring (VIDEO)

Lucian Bute se antreneaza din greu in Canada pentru a fi pregatit suta la suta pe 24 februarie cand va incrucisa manusile cu Eleider Alvarez, un columbian neinvins.

Lupta celor doi va avea loc in Quebec, iar invingatorul va avea sansa unui duel cu Adonis Stevenson, detinatorul centurii WBC la categoria semigrea.

Pentru Bute meciul cu Alvarez reprezinta o noua sansa de a reveni in elita boxului mondial profesionist, dupa infrangerea cu James DeGale si remiza cu Badou Jack.

Fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie (2007-2012) are in palmares 32 de victorii, 3 infrangeri si o remiza, in timp ce Alvarez a castigat toate cele 21 de meciuri disputate pana acum.

Alvarez s-a batut pana acum doar in Canada cu exceptia a doua meciuri, unul in Monte-Carlo si un altul in Statele Unite. La fel ca si Bute, columbianul si-a stabilit cartierul general in Montreal.

Iata mai jos mesajul lui Bute si filmuletul de la unul dintre antrenamente:Lucian Bute trage din greu inaintea revenirii in ring (VIDEO)