Box

Lovitura de teatru in Gala Bute

Dosarul Gala Bute incepe sa ia o turnura din ce in ce mai complicata. Principala martora, cea care a sprijinit Directia Nationala Anticoruptie (DNA) prin declaratiile sale, a fost filmata in timp ce incerca sa influenteze oameni din anturajul Elenei Udrea pentru a face declaratii contra acesteia. 

Persoana care a facut denuntul contra Elenei Udrea in Gala Bute, Ana Maria Topoliceanu, nu ar fi fost manata de cele mai bune intentii. Ultimele evenimente din acest dosar o arata pe Topoliceanu drept o persoana care a dorit sa o infunde pe Elena Udrea prin orice mijloace.

Topoliceanu a fost deconspirata de un alt personaj din dosar. Tudor Breazu. Acesta a depus un material video cu o convorbire telefonica in care Topoliceanu incerca sa il convinga sa faca declaratii la DNA care sa ii sprijine denuntul ei facut contra Elenei Udrea, sustine Evenimentul Zilei.  

Topoliceanu l-a apelat pe Breazu prin aplicatia video de la Apple, Face Time. De teama sa nu fie inregistrata audio, femeia ii arata lui Breazu notite scrise pe hartiute post-it galbene, in care ii spunea sa faca in dosar declaratii impotriva Elenei Udrea.

Breazu a inregistrat convorbirea video si a depus-o la dosar, urmand ca Topoliceanu sa fie retinuta de DNA. 

Topoliceanu este principala martora care afirma ca in Gala Bute s-au comis ilegalitati, insa este acuzata la randul ei de luare de mita. Ea sustine ca a transportat mai multe valize cu bani din partea lui Tudor Breazu, bani ce urmau sa ii fie inmanati Elenei Udrea.



Lovitura de teatru in Gala Bute