Box

Jo Jo Dan isi relanseaza cariera si poate ajunge challenger la titlul IBF

Pugilistul roman Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, va urca sambata in ring contra canadianului Kevin Bizier (29 ani) intr-o gala organizata in Quebec. Invingatorul acestui meci va devenit automat al doilea challenger la titlul mondial IBF la categoria "welterweight".

"Merg in aceasta lupta impotriva lui Kevin Bizier plin de incredere. Victoria este singura mea optiune. Boxul m-a dus peste tot prin lume, atat la nivel amator, cat si profesionist si sunt convins ca adversarul meu din Quebec City nu poate veni cu ceva ce nu am vazut inca in ringul de box. Bizier este un luptator bun si il respect pe el si echipa lui. Doua centuri isi vor schimba proprietarul in aceasta sambata", a declarat Jo Jo Dan, anunta site-ul fightnews.com

Jo Jo Dan (31-2, 17KO) va incrucisa manusile cu un pugilist care nu a pierdut niciuna din cele 21 de lupte si care este al treilea luptator in ierarhia versiunii IBF, respectiv al 11-lea in WBA.

Lupta dintre Ion Ionut si Kevin Bazier este programata pentru 12 runde, iar in joc vor fi puse centurile NABA si IBF Inter-Continentala.

Jo Jo Dan a avut 26 de victorii consecutive inainte de a fi invins la Istanbul in 2004 de turcul Selcuk Aydin pentru titlul vacant WBA silver.

Meciul dintre Jo Jo Dan si Kevin Bizier este principala lupta suport pentru cele doua lupte principale ale galei din Quebec: Adonis Stevenson contra Tony Bellew si Sergey Kovalev contra Ismayl Sillakh.



Jo Jo Dan isi relanseaza cariera si poate ajunge challenger la titlul IBF