Box

Jo Jo Dan, invins prin KO tehnic intr-o gala din Philadelphia (VIDEO)

Pugilistul roman Ion Ionut, cunoscut in ringul profesionist sub numele de Jo Jo Dan, a pierdut prin KO tehnic infruntarea cu americanul Jarrett Hurd de sambata noapte.

Lupta celor doi a avut loc la categoria super welter (69.85 kg) pentru zece reprize, dar dupa runda a sasea antrenorul lui Jo Jo Dan a oprit lupta pentru a-si proteja elevul.

"Antrenorul meu m-a oprit in repriza a 6-a. Cred ca puteam sa boxez in continuare, dar am incredere ca Howard Grant a luat decizia cea mai buna pentru mine. Voi reveni, dar la categoria mea de greutate. Multumesc mult tuturor pentru sprijin si incurajari", a scris Ion Ionut pe Facebook.

In repriza a treia pugilistul nostru a fost numarat de arbitrul din ring dupa o lovitura incasata la corp.

In varsta de 35 ani, Ion Ionut a ajuns la patru infrangeri in cariera dintre care doua inainte de limita. In palmaresul sau mai figureaza si 35 de victorii (18 prin KO).

Jarett Hurd are 26 ani si a obtinut astfel a 19-a victorie din tot atatea meciuri la profesionisti, 16 dintre acestea inainte de limita.Jo Jo Dan, invins prin KO tehnic intr-o gala din Philadelphia (VIDEO)