Box

Floyd Mayweather nu a obtinut eliberarea conditionata

Pugilistul american Floyd Mayweather, campion WBA la categoria semimijlocie, nu a obtinut eliberarea conditionata si va trebui sa petreaca în închisoare toate cele 90 de zile la care a fost condamnat pentru violenta domestica.

Mayweather, în vârsta de 34 de ani, închis din 1 iunie la Centrul de detentie din comitatul Clark, s-a plâns ca nu are mâncare si bautura de ajuns pentru a-si pastra forma fizica. Avocatul sau a invocat "conditiile inumane" care ar putea duce la "incapacitatea clientului sau de a-si continua cariera în box".

La sfârsitul lunii decembrie a anului 2011, Mayweather a pledat vinovat în mai multe capete de acuzare privind violenta domestica, el lovindu-si fosta iubita în fata a doi dintre copii lor.

Data încarcerarii sale a fost decalata putin pentru a-i permite lui Mayweather sa-l întâlneasca, la 5 mai, pe portoricanul Miguel Cotto, pe care l-a învins printr-o decizie unanima.

Pugilistul american a efectuat deja 45 din cele 100 de ore de munca în folosul comunitatii, ca parte a condamnarii primite.

Mediafax



Floyd Mayweather nu a obtinut eliberarea conditionata