Box

Finala Superkombat ar putea fi organizata la Bucuresti pe 22 decembrie

Promotorul Eduard Irimia a anuntat ca va face tot posibilul pentru ca finala circuitului mondial Superkombat sa fie organizata la Bucuresti pe 22 decembrie si sa aduca minim patru dintre sportivii calificati în finala K-1, amânata pentru 26 ianuarie.

Printre numele luptatorilor care ar putea urca în ringul bucurestean ar urma sa se regaseasca Hesdy Gerges, Zabit Samedov, Raul Catinas, Ismael Londt, Sergey Lascenko, Sebastian Ciobanu si Benny Adegbuyi.

“Succesul de la Craiova cu Superkombat Final Elimination ma motiveaza sa încerc sa organizez si marea finala tot în România. Va fi o gala în care vom avea cel putin patru luptatori calificati pentru K-1 Final 8. Sper sa gasesc sprijinul pentru a putea aduce la Bucuresti acest mega-eveniment”, a declarat Eduard Irimia.

Gala Superkombat Final Elimination, care a inaugurat Sala Polivalenta din Craiova pe 10 noiembrie în prezenta a aproape 5.000 de spectatori, a avut record absolut de audienta pentru luna noiembrie la Eurosport, post care a transmis evenimentul în direct în 75 de tari. Peste 20 de milioane de telespectatori au urmarit meciurile în care au fost implicati, printre altii, Morosanu si Iftimoaie.

“Finala, cu siguranta, va avea un impact urias, urmând sa fie de asemenea transmisa în direct în 75 de tari de pe patru continente, asa ca îmi doresc sa poata fi organizata tot în România deoarece ar aduce un capital serios de imagine tarii noastre”, a mai adaugat Irimia.

Acesta a precizat ca sportivi precum Ismael Londt, Zabit Samedov si Hesdy Gerges, calificati în marea finala K-1, au toate sansele sa vina la Bucuresti.

“Deoarece finala de 8 a K-1 a fost amânata pentru 26 ianuarie, noi putem organiza în România o avanpremiera, pe 22 decembrie, deoarece în calitate de partener exclusiv al promotiei japoneze am posibilitatea de a-i contracta pe acesti sportivi. Va fi un eveniment cu adevarat grandios”, a mai spus Irimia.

De altfel, dintre participantii care au luptat la K-1 Final 16 de la Tokyo, la finala Superkombat sunt anuntati nu mai putin de 7 sportivi. Benjamin Adegbuyi si Ismael Londt urmând sa participe la piramida de patru pentru marele premiu, un Mitsubishi Pajero.



Finala Superkombat ar putea fi organizata la Bucuresti pe 22 decembrie