Box

Sebastian Ciobanu vs Dzevad Poturak in main-event pentru un loc in Final Elimination!

Sebastian Ciobanu si bosniacul Dzevad Poturak se vor lupta în main-eventul galei Superkombat World Grand Prix de la Galleria Arad pentru un loc în semifinala celui mai puternic circuit de arte martiale din Europa.

Presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anuntat fight-cardul evenimentului programat pentru 20 octombrie, de la ora 21:00, în centrul comercial Galleria din Arad, urmând ca 16 luptatori din 9 tari sa se înfrunte în gala transmisa în direct în 75 de tari prin intermediul Eurosport.

Desi initial erau anuntati 6 români pentru cel de-al patrulea World Grand Prix al anului 2012, numarul acestora a crescut, dupa ce pe lista s-a adaugat si campionul national la categoria 72 de kilograme, Claudiu Badoi, care va lupta într-un super-fight cu israelianul Alex Tropimov.

Cel mai greu luptator de stand up din lume Alexandru Lungu (165 de kilograme) va încerca sa-l rapuna pe americanul din Samoa, Deutsch Pu’u, la rândul sau un colos de peste 125 de kilograme, în timp ce noua vedeta a kickboxingului european Andrei Stoica îl are ca adversar pe croatul Toni Milanovic.

În piramida se vor duela sportivi de pe 3 continente, Europa, Africa si America de Nord. Cehul Roman Kleibl, cel care l-a învins pe Daniel Ghita în trecut, se va bate cu americanul Steve Banks, în timp ce marocanul Fikri Ameziane, considerat noul Badr Hari, îl întâlneste pe muntenegreanul Goran Radonjic. Învingatorul turneului se va califica la gala semifinala Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, la fel ca si câstigatorul din main-eventul Ciobanu vs Poturak.

Biletele galei Superkombat WGP 11 vor fi distribuite gratuit de Galleria Arad clientilor sai prin diferite promotii care vor avea loc pâna în ziua de 20 octombrie. La eveniment sunt asteptati aproximativ 1.500 de spectatori, printre acestia si Catalin Morosanu, Raul Catinas si Benny Adegbuyi, care pe 14 octombrie, la Tokyo, vor lupta în K-1 Final 16.

Meci de rezerva (+96 kg)
1. Dmitri Bezus (Ukraine) vs Razvan Ghita (România)

Semifinale (+96 kg)
2. Fikri Ameziane (Maroc) vs Goran Radonjic (Muntenegru)
3. Steve Banks (SUA) vs Roman Kleibl (Cehia)

Super-fight (-72 kg)
4. Alex Tropimov (Israel) vs Claudiu Badoi (România)

Super Fight (-95 kg)
5. Toni Milanovic (Croatia) vs. Andrei Stoica (România)

Super Fight (+125 kg)
6. Deutsch Pu’u (United States) vs Alexandru Lungu (România)

Super Fight (+96 kg)
7. Dzevad Poturak (Bosnia si Hertegovina) vs Sebastian Ciobanu (România)

Finala turneului (+96 kg)
8. Învingator semifinala 1 vs Învingator semifinala 2

Titlul national al României (75 kg)
9. Adrian Mitu (România) vs Miodrag Olar (România)



Sebastian Ciobanu vs Dzevad Poturak in main-event pentru un loc in Final Elimination!