Box

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si beci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii (aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valiza peste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa "ciripeasca" probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici. 

Dinu Pescariu, anchetat penal in Dosarul Microsoft, a inceput sa divulge anchetatorilor detalii prin care sa se deschida noi dosare Elenei Udrea.

Astfel, joi, Pescariu a denuntat la DNA ca in anul 2013 Elena Udrea i-a cerut 500.000 de euro, suma platita de el catre aceasta, pentru ca fostul ministru sa intervina in solutionarea pozitiva a anchetei incepute de DNA la acea vreme in ceea ce il privea, in Dosarul Microsoft.

Pescariu a mai facut concomitent un alt denunt de data aceasta contra fostului sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos. El sustine ca  inlesnit o intalnire terminata cu o plata de 3 milioane de euro, bani primiti de Cocos pentru a interveni si a debloca prin influenta sa fonduri publice in proiectul E-Romania. 

Dinu Pescariu are inca o calitate neclara in Dosarul Microsoft, in care a fost caraus de milioane de euro, dar si apropiat al unor nume grele din politica romaneasca care se ocupau cu afaceri din banii publici. 

Elena Udrea este anchetata in Dosarul Gala Bute, iar denuntul lui Dinu Pescariu ii deschide un alt dosar. 



Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si beci