Box

Catalin Morosanu va lupta cu Badr Hari

Vedeta circuitului Superkombat, Catalin Morosanu, il va infrunta anul acesta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotati luptatori din lume si totodata o figura foarte controversata la nivel mondial, in probabil cel mai asteptat meci din istoria sporturilor de contact din Romania.

Cei doi s-au duelat pentru prima oara in ring, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai, in week-end-ul care tocmai a trecut. Romanul, aflat in Emiratele Arabe Unite pentru a-l sustine pe colegul sau Sebastian Ciobanu in disputa cu Gokhan Saki, l-a provocat oficial pe cel poreclit "Baiatul Rau", transmitandu-i ca "te voi manca de viu".

Replica nu s-a lasat asteptata si marocanul care a castigat prin Knock-Out meciuri cu legende precum Alistair Overeem, Semmy Schilt, Gokhan Saki si Ray Sefo, a anuntat ca Morosanu ca nu are nicio sansa si abia asteapta confruntarea directa.

"Eu nu mananc oameni ca tine, eu ii fac KO! O sa te fac KO, m-ai auzit?!", a fost mesajul lui Hari, care a aruncat microfonul spre luptatorul roman.
Data la care Catalin Morosanu si Badr Hari se vor intalni intr-un meci istoric pentru sportul romanesc nu a fost inca stabilita, promotorul Eduard Irimia dezvaluind ca inca se mai discuta toate detaliile. 

"E posibil ca meciul sa aiba loc pe 15 mai la Dubai, intr-o gala VIP, dar e doar o discutie, in cateva zile vom sti toate detaliile si vor fi anuntate intr-o conferinta de presa. Cu siguranta, va fi cel mai asteptat meci din istoria K-1 in Romania, iar daca va fi organizat la Bucuresti, cu siguranta va fi cel mai important eveniment sportiv din istoria sporturilor de contact de la noi. Atat Morosanu, cat si Hari, au o baza de fani imensa in Romania, asa ca tara noastra va fi scindata in doua. Va fi ceva grandios din toate punctele de vedere", a declarat promotorul Eduard Irimia, cel care a negociat confruntarea istorica dintre Morosanu si campionul greilor din K-1.

In varsta de 30 de ani, Badr Hari (1,97 m, 120 kg) este unul dintre cel mai bine cotati luptatori din lume la categoria grea. Cu o rata a KO-urilor de aproape 80%, Hari a obtinut 105 victorii in cele 117 meciuri disputate pe reguli K-1, fiind cunoscut pentru stilul sau extrem de agresiv din ring.

Medaliat de Regele Marocului, acesta a tinut prima pagina a ziarelor din Olanda si pentru relatia cu Estelle Cruijff, nepoata legendarului fotbalist al Barcelonei, dar si pentru diversele scandaluri in care a fost implicat.



Catalin Morosanu va lupta cu Badr Hari