Box

Bute promite spectacol cu Grachev: ”Voi arata ca m-am intors”

Fostul campion mondial Lucian Bute este pregatit pentru o revenire triumfala în boxul profesionist dupa înfrângerea suferita în fata lui Carl Froch si pierderea centurii IBF la categoria supermijlocie.

”Abia astept sa-mi revad fanii. Dupa înfrângerea suferita oamenii probabil au crezut ca Bute si-a încheiat cariera. Veti vedea însa ca Lucian Bute este capabil sa depaseasca dificultatile si sa revina acolo unde îi este locul”, a declarat Bute.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) îl va întâlni la 3 noiembrie 2012 în Bell Center din Montreal pe rusul Denis Grachev (12-0-1, 8 KO) într-o disputa în care pugilistul din Estul Europei îsi va pune la bataie centura NABF la categoria semigrea.

Grachev, 30 de ani, este un luptator mult mai masiv în comparatie cu Froch si un ”puncher” mai mare decât era considerat englezul din Nottingham înaintea luptei cu Bute din mai.

Mai mult decât atât, Grachev va urca în ring contra lui Bute dupa ce l-a învins în stil de mare campion, în luna aprilie, pe Ismayl Sillakh, unul dintre cei mai bun pugilisti din lume la categoria semigrea.

De aceea Bute are nevoie de un meci consistent si o victorie clara în fata lui Grachev pentru a demonstra ca s-a întors cu adevarat în lumea buna a boxului profesionist si mai ales pentru a-i trimite lui Froch un semnal în vederea meciului revansa din 2013.



Bute promite spectacol cu Grachev: ”Voi arata ca m-am intors”