Box

Bute ii poate spulbera lui Froch visul vietii

Victoria obtinuta prin KO în fata americanului Yusaf Mack l-a facut pe Carl Froch sa viseze la un meci al vietii cu Andre Ward într-un ring amplasat pe terenul echipei locale de fotbal Nottingham Forrest.

Dupa spusele promotorului sau, Eddie Hearn, un astfel de meci are toate sansele sa fie organizat la Nottingham, în bârlogul lui Froch, dupa ce americanul Andre Ward si-a dat acordul pentru deplasarea în Anglia.

Pâna la partida mult dorita Froch trebuie sa-l înfrunte însa pe Lucian Bute la Montreal în prima parte a anului 2013, revansa dintre cei doi prinzând tot mai mult contur.

”Suntem obligati prin contract sa luptam cu Bute în Montreal dupa ce Carl l-a învins aici la Nottingham”, a declarat Hearn.

Froch l-a învins pe Bute prin KO într-un meci disputat în luna mai

Promotorul lui Froch mai spune ca meciul cu Bute va fi reglat cu Interbox în urmatoarele trei saptamâni.

”Ward ar avea mai mult de câstigat de pe urma unei lupte în Anglia decât în America si recent mi-a trimis un mesaj pe Twitter prin care mi-a spus ca agreeaza deplasarea în Anglia”, a mai spus Hearn.

Sperantele lui Froch de a-l întâlni pe Ward pe terenul de fotbal al favoritilor locali de la Nottingham Forrest cu centura mondiala IBF la brâu ar putea ramâne la stadiul de dorinta neîmplinita daca Lucian Bute îsi va lua revansa pentru înfrângerea suferita în luna mai a acestui an.



Bute ii poate spulbera lui Froch visul vietii