Box

Bogdan Stoica si-a reluat antrenamentele dupa 3 luni de la accident

Campionul mondial Superkombat la categoria 91 de kilograme, Bogdan Stoica, a reînceput pregatirea la numai trei luni dupa ce a fost victima unui grav accident de circulatie, atunci când motocicleta pe care o conducea s-a izbit de un autoturism pe un bulevard din Bucuresti.

Luptatorul va fi prezent la gala Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, de la Craiova, pentru a fi alaturi de colegul sau de sala, Benjamin Adegbuyi, care îl va înfrunta pe eroul K-1 Alexey Ignashov.

“Ma simt bine, în fiecare zi sunt la sala si trag tare sa pot reveni la forma din luna mai, atunci când am câstigat titlul mondial Superkombat. Mi-as dori sa îmi pot apara centura în luna decembrie, însa nu vreau sa ma grabesc”, a declarat sportivul în vârsta de 22 de ani, care în luna mai a cucerit centura Superkombat dupa ce l-a învins pe croatul Ivan Stanic, campionul WBC muay thai.

Acesta se pregateste cot la cot cu Benjamin Adegbuyi si Ionut Iftimoaie la Respect Gym Bucuresti, acestia din urma aflându-se pe ultima suta de metri cu antrenamentele pentru Superkombat Final Elimination. Daca Adegbuyi va lupta într-un meci eliminatoriu cu Alexey Ignashov, în schimb vedeta Local Kombat, Ionut Iftimoaie, care revine în ring dupa o pauza de un an, îl va înfrunta pe americanul James “The Beast” Wilson.

“Voi merge alaturi de ei la Craiova, sa îi sustin pentru ca vor avea doua lupte foarte dificile. Îmi pare rau ca nu pot sa fiu si eu în ring, însa pot sa va asigur ca toate gândurile mele sunt la pregatire si la dorinta mea dea a reveni”, a adaugat Bogdan Stoica.

Ionut Iftimoaie, Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu si Benjamin Adegbuyi sunt sportivii autohtoni care sunt anuntati pe cardul galei Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, care va inaugura Sala Polivalenta din Craiova. Biletele s-au pus deja în vânzare si pot fi achizitionate din reteaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, dar si de la casele de bilete ale Salii Polivalente.



Bogdan Stoica si-a reluat antrenamentele dupa 3 luni de la accident