Box

Batausii din UFC au dat startul repornirii sportului in America intr-o gala cu portile inchise

Sursă foto: https://twitter.com/ufc

Gala UFC 249 disputata, sambata noapte, in Jacksonville (statul american Florida), a programat lupte dintre cele mai aprige.

Disputata cu portile inchise pentru spectatori, gala de UFC l-a avut in prim plan pe francezul de origine cameruneza Francis Ngannou.

Acesta l-a facut KO pe surinamezul Jairzinho Rozenstruik dupa doar 19 secunde intr-o lupta programata in divizia greilor.

Victoria entuziasmanta obtinuta de Ngannou l-a convins si pe legendarul boxer Mike Tyson ca acesta merita sansa de a lupta pentru titlul UFC la divizia grea.

In varsta de 53 ani, Tyson a reactiona pe Twitter, unde e urmarit de 5.4 milioane de oameni, spunand despre Ngannou ca este “viitorul campion”.

Intr-o alta lupta a galei UFC 249, Justin Gaethje l-a invins in repriza a cincea dupa 21 de minute pe Tony Ferguson facand pasul spre o infruntare cu Khabib Nurmagomedov, detinatorul centurii UFC la divizia usoara.

Rusul Khabib Nurmagomedov a reactioneaza pe retelele de socializare la adresa lui  Justin Gaethje: “a fost atat de impresionant, felicitari! O lupta foarte inteligenta”.



Batausii din UFC au dat startul repornirii sportului in America intr-o gala cu portile inchise