Box

Actorul principal din seria horror Saw promoveaza galele Superkombat

Actorul australian Costas Mandylor, cunoscut pentru rolurile principale din seria horror Saw, dar si pentru aparitiile din alte productii alaturi de Angelina Jolie, Micky Rourke, Jack Nicholson si Gerard Butler, va sosi luni la Bucuresti la invitatia presedintelui Superkombat, Eduard Irimia, iar o zi mai tarziu va lua parte la gala "Celebrity Awards" organizata de Luxury Events.

Vedeta de la Hollywood se afla in aceste zile la Geneva pentru a promova gala internationala de kickbox profesionist, Superkombat Final Elimination, pe care promotorul roman Eduard Irimia o va organiza saptamana viitoare in Elvetia. Cei doi au sustinut joi o conferinta de presa, iar actorul isi va petrece week-end-ul in Belgia, pentru ca luni sa aterizeze pe aeroportul Otopeni, de unde va fi preluat de o echipa de securitate de la SWAT Force. In aceeasi zi, de la ora 18:00, la Restaurantul Cocosu Rosu din Bucuresti, starul va sustine o conferinta de presa in care va vorbi liber despre cariera sa, viitoarele proiecte cinematografice, dar va si degusta din bucatele traditionale romanesti si chiar va invata sa le gateasca.

Marti, cel care l-a interpretat pe Mark Hoffman in deja celebra serie horror Saw, va fi oaspete de onoare la gala Celebrity Awards de la centrul de evenimente Sunshine Events din Pipera, acolo unde ii va premia pe unii dintre cei mai de succes barbati din Romania. Printre invitati se numara Catalin Maruta, esteticianul vedetelor Kasem, Mihai Morar, Mihai Gruia, Nicolae Voiculet, Catalin Botezatu, dr. Giuseppe Candela, Willmark, promotorul Eduard Irimia, Radu F. Constantinescu, Madalin Ionescu, Virgil Iantu, Dan Negru si Catalin Cazacu.

Gala Celebrity Awards, care va incepe de la ora 19:00, va fi prezentata de Maria "Wonderlolita" Simion si va include si numeroase momente artistice, printre care Alin Stefanescu (saxofon), Gratiela Marineata (vioara) si Domnita Iscru. De asemenea, in cadrul evenimentului va avea loc si o spectaculoasa prezentare de moda marca Rig Boutique.

In varsta de 49 de ani, Costas Mandylor s-a nascut la Melbourne, iar din 1987 locuieste in Statele Unite ale Americii, acolo unde si-a si inceput cariera de actor. De-a lungul celor aproape trei decenii de activitate, starul a jucat in peste 60 de productii alaturi de actori precum Angelina Jolie (Beowulf), Jack Nicholson (The Pledge), Denzel Washington (Virtuosity), William Defoe (Triumph of Spirit) sau Gerard Butler (Miracle Match).



Actorul principal din seria horror Saw promoveaza galele Superkombat