Test atletism

Trei meciuri tari marti seara in preliminariile Cupei Mondiale

Prima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018 programeaza marti seara alte noua partide in zona Europei.

De la ora 15:00 va fi continuata partida Albania-Macedonia, meci intrerupt luni seara la scorul de 1-1 din cauza unei furtuni puternice.

Cu incepere de la 21:45 sunt programate restul meciurilor de marti, nu mai putin de noua arene urmand a gazdui partide din calificarile pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018.

Vicecampioana europeana Franta are o misiune deloc facila in Belarus, in timp ce partidele Suedia-Olanda si Elvetia-Portugalia sunt de departe derby-urile serii.

Olanda, echipa care a ratat participarea la EURO 2016, ataca noile preliminarii cu o foame uriasa de rezultate, dupa ce miercurea trecuta a pierdut pe teren propriu amicalul cu Grecia, scor 1-2.

Campioana europeana Portugalia debuteaza in noua campania preliminara fara liderul Cristiano Ronaldo, jucator accidentat si care n-a mai evoluat niciun minut de la finala EURO 2016 in 10 iulie.

Elvetia invingea Portugalia in preliminariile pentru EURO 2008 pe acelasi stadion din Basel cu 2-0, dar cu toate acestea lusitanii aveau sa castige atunci grupa.

Programul complet al meciurilor de marti:

Albania-Macedonia
Belarus-Franta
Bulgaria-Luxemburg
Suedia-Olanda
Andorra-Letonia
Feroe-Ungaria
Elvetia-Portugalia
Bosnia/Hertegovina-Estonia
Cipru-Belgia
Gibraltas-Grecia



Trei meciuri tari marti seara in preliminariile Cupei Mondiale