Test atletism

Surprize mari in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018

Seara de marti a fost una a surprizelor in meciurile programate in zona Europei pentru calificarea la Cupa Mondiala din Rusia.

Portugalia, noua campioana a Europei, a fost invinsa in deplasare de Elvetia, cu 2-0, rezultat stabilit inca dinaintea pauzei.

In absenta liderului Cristiano Ronaldo, in continuare accidentat, lusitanii au alergat in gol si au trecut cel mai aproape de gol in minutul 81 la o bara a lui Nani.

Tot in Grupa B s-a mai jucat marti seara meciul Insulele Feroe-Ungaria, partida incheiata la egalitate, scor 0-0. Aceasta dupa ce feroezii au ratat cea mai mare ocazie a meciului.

Letonia a trecut de Andorra in deplasare, cu 1-0, si ocupa locul secund in grupa.

Meci nebun la Sofia intre Bulgaria si Luxemburg, gazdele impunandu-se la limita, scor 4-3, cu un gol marcat in ultimul minut al prelungirilor. Luxemburghezii au condus la un moment dat cu 2-1 dupa dubla lui Joachim din minutele 60 si 62. Bulgarii au intors rezultatul, 3-2, dar oaspetii au egalat in minutul 90+1, pentru a primi gol la faza care a urmat reluarii partidei.

In aceeasi Grupa A, Belarus a reusit sa tina in sah pe teren propriu Franta, scor 0-0. Giroud si Pogba au ratat in repriza secunda cele mai mari ocazii ale vicecampioanei Europei.

Alte rezultate:

Albania-Macedonia 2-1

Suedia-Olanda 1-1

Bosnia/Hertegovina-Estoni 5-0

Cipru-Belgia 0-3

Gibraltar-Grecia 1-4



Surprize mari in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018