Billie Jean King Cup

Simona Halep viseaza la finala Fed Cup

Romania joaca sambata si duminica in sferturile de Fed Cup, insa Simona Halep se gandeste deja la finala. 

Sportiva noastra a declarat ca va fi prezenta la finala din noiembrie, daca Romania va ajunge in aceasta faza. Ea a spus ca isi doreste sa joace la Turneul Campioanelor, insa chiar daca va fi acolo nu va lipsi de la finala Fed Cup.

Simona Halep deschide intalnirea cu Cehia impotriva Karolinei Pliskova, sambata de la ora 13.

"Sper sa fac un meci bun si sa castig. Este presiune, dar imi place. Suprafata este foarte lenta, dar poti castiga daca ai incredere si lupti", a declarat jucatoarea noastra la Dolce Sport.

"Eu trebuie sa fiu agresiva, sa blochez mingile si sa joc asa cum o fac eu cel mai bine. Am incredere ca pot castiga si sper ca si publicul ne va ajuta pentru a fi mai puternice. Voi da tot ce pot si sper sa iasa bine. Pe adversara o cunosc bine, am jucat de mai multe ori impotriva ei. E puternica, loveste puternic fiecare minge, are un stil de joc bine intiparit in cap si serveste bine.", a completat aceasta in conferinta de presa.

Partida Romania - Cehia, din sferturile de finala ale Fed Cup, va avea loc pe 6 si 7 februarie, in Sala Polivalenta din orasul Cluj. 

Lotul Romaniei este urmatorul: Simona Halep (2 WTA),  Monica Niculescu (40 WTA) si Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru. Irina Begu si Alexandra Dulgheru sunt accidentate. 

Cehia a anuntat lotul deplasat in Romania, Petra Kvitova si Karolina Pliskova fiind principalele "rachete" la simplu.  

[news-117694]



Simona Halep viseaza la finala Fed Cup