Billie Jean King Cup

Halep: “Sunt suparata pe mine, dar nu dezamagita”

Simona Halep a declarat la conferinta de presa care a urmat meciului disputat impotriva Anei Ivanovic ca a resimtit oboseala in timpul partidei cu aceasta dupa ce a inceput ziua la ora 10 a diminetii.

“Ana a avut un avantaj, a fost mai odihnita. Am luptat sa dau tot ce pot, dar asta e tenisul, imi pare rau. Sunt un pic suparata pe mine, dar nu dezamagita. Am simtit oboseala in meciul doi. Imi doresc sa terminam cu 3-1, nu am emotii pentru acest meci. Sorana o bate pe Bojana”, a declarat Halep la conferinta de presa.

“Ana este o jucatoare foarte puternica, tactica mea a fost sa-i dau pe rever, dar a jucat foarte bine. Se pare ca azi a fost Ana mai puternica, mai odihnita. Imi doresc ca echipa sa castige. A fost un public deosebit, sper sa mai jucam acasa, este cu totul minunat. Pentru mine nu a fost o surpriza victoria Soranei ieri. Pastele pentru mine a fost pe terenul de tenis, nu s-a putut sa merg la biserica, dar am in suflet credinta. Sunt suta apta pentru turneul de la Stuttgart. Imi doresc foarte mult o calificare, sa bata Sorana sa faca 3-1”, a adaugat jucatoarea noastra.

Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski in meciul doi de simplu si a adus al doilea punct pentru Romania in confruntarea cu Serbia. Ulterior avea sa piarda intalnirea cu Ivanovic si Serbia a revenit in meci.



Halep: “Sunt suparata pe mine, dar nu dezamagita”