Billie Jean King Cup

Halep: “Doresc sa aduc ambele puncte la simplu”

Simona Halep este pregatita sa puna umarul la calificarea echipei de FedCup a Romaniei in Grupa Mondiala II si spune ca vrea sa aduca doua victorii in meciurile de simplu pe care le va disputa la finalul saptamanii.

"A fost o pauza destul de lunga, dar m-am recuperat repede dupa acea accidentare la deget. Sunt bucuroasa sa fac parte din aceasta echipa a Romaniei. Nu vreau sa pun presiune pe mine si vreau sa joc ce stiu eu mai bine", a spus Halep intr-o conferinta de presa.

Clasata pe locul 5 in ierarhia mondiala, Halep spune ca nu se gandeste prea mult la clasament si ca incearca sa nu puna presiune suplimentara pe jocul sau.

"Incerc sa-mi pastrez calmul si pentru mine clasamentul nu conteaza chiar asa de mult. Secretul meu de pana acum a fost sa iau placerea jocului si sa intru relaxata pe teren. Eu doresc sa aduc ambele puncte Romaniei, va fi greu, insa in FedCup fiecare joaca tenisului ei cel mai bun. Eu voi da tot ce pot sambata si duminica, ma simt bine si avem nevoie de public. Astept de foarte mult sa mi se cante imnul. Mi s-a mai intamplat la juniori cand mi-au dat si lacrimile", a mai declarat Halep.

Simona Halep va juca la simplu, sambata si duminica, impotriva Anei Ivanovic si Bojanei Jovanovski, cele doua reprezentante ale Serbiei sosite la Bucuresti pentru aceasta intalnire din barajul FedCup.

Toate meciurile intalnirii Romania-Serbia vor fi live text pe Onlinesport.ro sambata si duminica de la ora 12:00.

[news-106279]



Halep: “Doresc sa aduc ambele puncte la simplu”