Billie Jean King Cup

Fed Cup: Romania va intalni Spania la Galati

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a anuntat ca intalnirea Romania-Spania din Grupa Mondiala II a Fed Cup se va disputa pe 7 si 8 februarie 2015 in interiorul patinoarului din Galati.

Cu o capacitate de pana la 5.000 de locuri, patinoarul din Galati va fi special amenajat, iar in locul ghetei va fi montata o suprafata de joc care urmeaza a fi aleasa dupa consultarea jucatoarelor din echipa Romaniei.

''Federatia Internationala de Tenis, ITF, a acceptat propunerea noastra de a organiza intalnirea de Fed Cup, Romania-Spania, la Galati. Meciurile vor avea loc pe o suprafata pe care o vom alege impreuna cu echipa de Fed Cup a Romaniei. Am ales acest oras pentru ca vrem ca echipele de Fed Cup si Cupa Davis sa ajunga in cat mai multe orase din Romania”, a declarat Cosac.

Acesta a mai spus ca dupa Galati, cel mai probabil, urmatorul meci al Romaniei va fi gazduit de Sala Polivalenta din Craiova.

Patinoarul din Galati a mai gazduit pana acum in afara partidelor de hochei pe gheata ale echipei locale Dunarea si gale de box, K1 sau diverse evenimente cultural artistice.

Romania va juca in Grupa Mondiala II a Fed Cup dupa ce a invins Serbia la Bucuresti in luna aprilie, cu 4-1.



Fed Cup: Romania va intalni Spania la Galati