Europa League

Lazio a ajuns in Romania cu intarziere

Delegatia echipei Lazio Roma, care urmeaza sa o întâlneasca la Piatra-Neamt pe FC Vaslui într-un meci din Liga Europa, a întârziat peste o ora deplasarea în România din cauza unei defectiuni aparute la avionul cu care trebuia sa ajunga în România.
"Din ceea ce am fost informati si noi, defectiunea a aparut înainte de decolarea avionului. În mod normal, delegatia echipei Lazio trebuia sa aterizeze pe aeroportul din Bacau la ora 17.20 si nu o facusera nici pâna la ora 18.30. Asteptam sa aterizeze pentru a ne anunta programul oficial din aceasta seara care, cu siguranta, se va modifica. În mod normal, echipa din Lazio avea programat antrenamentul oficial la ora 20.00, asa ca nu stim în ce masura îl vor putea tine la ora stabilita", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, presedintele Consiliului de Administratie al FC Vaslui, Ciprian Damian.

Lazio a ajuns, miercuri, la Bacau, cu o întârziere de peste o ora, italienii plecând de la aeroport direct la Stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt pentru a efectua antrenamentul oficial dinaintea partidei cu FC Vaslui din Liga Europa.

"Delegatia echipei Lazio a ajuns la Bacau cu o întârziere de peste o ora. Italienii au plecat de la aeroport direct spre stadion si vor face antrenamentul oficial înainte de a se caza", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Damian, presedintele Consiliului de Administratie al FC Vaslui.

FC Vaslui va întâlni, joi, la Piatra-Neamt, de la ora 22.05, pe Lazio Roma, în etapa a V-a din grupa D a Ligii Europ, in direct pe onlinesport.ro

Mediafax



Lazio a ajuns in Romania cu intarziere