Australian Open

Simona Halep, un pariu sigur in primul tur la Australian Open

Simona Halep va incepe marti la Australian Open cu o chinezoaica in fata careia nu are voie sa piarda. 

Adversara din primul tur este chinezoaica Shuai Zhang, clasata pe pozitia 133 in clasamentul mondial WTA. Meciul va avea loc marti, de la ora 10:00 a Romaniei.

Zhang este o adversara foarte facila si, doar daca nu se intampla ceva deosebit, Halep nu poate rata victoria.

Sezonul trecut, jucatoarea noastra a pierdut un singur meci contra unui nume din afara top 100, in fata croatei Mirjana Lucic-Baroni, in turul 3 la US Open. Va incepe anul cu o asemenea contraperformanta in carul unui turneu la care ar trebui sa junga in fazele finale? Foarte putin probabil.

Jucatoarea noastra are o cota de 1.05 luni, la casele de pariuri pentru victoria in fata lui Zhang. Un pariu interesant pe acest meci, cu o cota de 1,90, este o victorie a Simonei Halep in sub 17,5 game-uri. Apasati aici pentru toate cotele de la Australian Open oferite de Winmasters. Tot aceasta casa de pariuri va ofera si un bonus de pana la 200 de lei la pariuri sportive.

Cele doua jucatoare se afla la a doua intalnire directa. Halep a mai invins-o o data pe Zhang, in 2012, cu 6-1 6-1, la Indian Wells. De aceea, exista toate premisele ca Victoria Simonei Halep sa fie una foarte sigura pentru pariuri.

In acest an, Zhang a reusit la Shenzhen o victorie cu Khromacheva, pentru ca apoi sa fie invinsa de Radwanska fara drept de apel. Apoi a mai jucat trei partide la Australian Open, in urma carora a obtinut si calificarea pe tabolul principal, repurtand trei victorii cu jucatoare necunoscute, ultima destul de chinuita cu Razzano, un 2-1 in care setul al treilea s-a incheiat cu scorul de 8-6 la game-uri.

Traseul lui Halep la Australian Open

Daca va accede in turul 2, cel mai probabil Halep (favorita nr. 2 la Melbourne) va da piept cu Alize Cornet, care are meci cu Bojana Jovanovski.

Halep ar putea juca in turul trei contra Lesiei Tsurenko (Ucraina), iar in optimi ar putea da peste Ana Ivanovic (Serbia) sau Madison Keys (SUA). Daca va ajunge pentru al treilea an consecutiv in sferturi, Halep are mari sanse sa o infrunte acolo pe Venus Williams, in timp ce semifinala ideala de pe partea de tablou a Simonei ar scoate-o in cale pe Garbine Muguruza (Spania).

Cu Serena Williams sau Maria Sharapova s-ar putea intalni doar in finala. Sferturile de finala virtuale arata in felul urmator: Serena - Sharapova, Radwanska-Kvitova, Muguruza-Kerber si Halep - Venus. Serena Williams va deschide drumul spre al 7-lea sau titlu de la Australian Open contra italiencei Camila Giorgi, in timp ce Maria Sharapova o are drept adversara in primul tur pe japoneza Nao Hibino (58 WTA). 

Simona Halep a ajuns in ultimii doi ani mereu in sferturile de finala de la Australian Open (2014 si 2015).



Simona Halep, un pariu sigur in primul tur la Australian Open