Australian Open

Sorana Cirstea s-a oprit in turul doi la Openul Australiei

Jucatoarea Sorana Cirstea, singura reprezentanta a Romaniei ajunsa in turul secund al tabloului feminin de la Openul Australiei, a pierdut, miercuri, intalnirea cu rusoaica Alisa Kleybanova, cu 6-4, 6-3, ratand sansa unei dispute cu Justine Henin sau Elena Dementieva.
Ajunsa in premiera in turul secund la Openul Australiei, Cirstea nu a reusit sa-si impuna jocul in fata favoritei numarul 27, adunand in dreptul sau nu mai putin de 39 greseli nefortate.

Fara sa fie ajutata de primul serviciu, care a ramas la un procentaj redus de doar 45 la suta, reprezentanta Romaniei a cedat in 99 minute, timp in care nu a reusit decat 15 puncte direct castigatoare, fata de cele 27 ale oponentei sale.

Clasata pe locul 44 WTA, Sorana Cirstea ramane cu sfertul de finala jucat in 2009 la Roland Garros drept cel mai bun rezultat personal intr-un turneu de Mare Slem.

Romania mai este reprezentata la Openul Australiei doar de Victor Hanescu, acesta urmand a-l intalni, joi, pe liderul mondial Roger Federer, dupa ce l-a inceputul competitiei numarul participantilor se ridica la sase.

Onlinesport
credit foto: robbiesaurus


Sorana Cirstea s-a oprit in turul doi la Openul Australiei