Australian Open

Nalbandian s-a retras de la Australian Open

Jucatorul argentinian David Nalbandian nu va participa din cauza unei accidentari la primul turneu de Mare Slem al anului, Openul Australiei, care va debuta la Melbourne pe 18 ianuarie.
Fostul castigator al Turneului Campionilor a suferit o leziune a muschilor abdominali in pregatirea concursului ATP de la Auckland si a declarat ca nu mai poate juca la Australian Open.

Absent din circuitul mondial in ultimele sapte luni, Nalbandian a alunecat pe locul 63 in clasamentul mondial, dupa ce la un moment dat ajunsese pe pozitia a treia.

Finalist la Wimbledon in 2002 si castigator al Turneului Campionilor in 2005, Nalbandian s-a remarcat in tenisul mondial prin forta aratata si capacitatea de adaptare pe orice suprafata de joc.

Del Potro vrea titlul la Melbourne

La patru luni dupa succesul sau de la Openul American, argentinianul Juan Martin Del Potro spune ca este pregatit pentru a-si trece in palmares al doilea titlu de Mare Slem.

"Ma simt bine in acest debut de an si am incredere in jocul meu. Victoria obtinuta in finala cu Federer de la US Open mi-a dat multa incredere si motivatie sa continui antrenamentele la cel mai inalt nivel.

Del Potro l-a invins, miercuri, pe croatul Ivan Ljubicic in cadrul turneului demonstrativ de la Kooyong (Australia), cu 6-3, 6-3.

Alte rezultate de la Kooyong:

Novak Djokovic - Tommy Haas 6-2, 6-3

Fernando Verdasco - Fernando Gonzalez 7-5, 6-1

Jo-Wilfried Tsonga - Robin Soderling 7-6 (0), 6-1

Onlinesport


Nalbandian s-a retras de la Australian Open