Fotbal American

New Orleans Saints, debut cu dreptul in noul sezon al NFL

Campionii de la New Orleans Saints au invins, joi noapte, in Louisiana Dome, pe Minnesota Vikings, cu 14-9, in prima partida a sezonului regulat din National Football League. Comentati pe Forumul Onlinesport.ro, alaturi de alti iubitori ai fotbalului american, startul sezonului in NFL.
Primul touchdown al sezonului a fost reusit de gazdele din New Orleans prin Devery Henderson, acesta fiind gasit ideal in primul sfert de catre quarterbackul Drew Bress cu o pasa de 29 de yarzi.

Sfertul secund a apartinut Vikingilor din Minnesota, acesta reusind rasturnarea scorului cu 34 de secunde inaintea pauzei. Ryan Longwell a reusit mai intai un field goal, aducand echipei sale trei puncte, pentru ca in ultimele secunde ale sfertului secund Visanthe Shiancoe sa fie gasit de Brett Favre in terenul de tinta advers pentru un touchdown care a dus scorul la 9-7 pentru Vikings.

Saints au revenit la conducere, inchizand totodata tabela, cu 6:43 minute inaintea finalului sfertului trei, cand Pierre Thomas a ajuns cu mingea in terenul de tinta advers dupa o patrundere in forta. Gazdele au avut repunere la cinci metri si Thomas s-a aruncat ca un tavalug in touchdown.

Duminica si luni sunt programate celelalte meciuri ale primei saptamani din sezonul regulat al NFL.

Onlinesport



New Orleans Saints, debut cu dreptul in noul sezon al NFL