Jocuri olimpice

Pele l-a confundat pe Michael Jordan cu Michael Jackson

Fostul fotbalist brazilian Pele, ambasadorul candidaturii orasului Rio de Janeiro la JO din 2016, a fost protagonistul unui moment comic la conferinta de presa de la Copenhaga, dupa ce l-a confundat pe fostul baschetbalist Michael Jordan cu fostul cantaret american Michael Jackson, informeaza Marca.

Pele a fost intrebat de un jurnalist american ce crede despre absenta lui Michael Jordan din delegatia care sustine candidatura orasului Chicago la Copenhaga, iar Pele a raspuns: "Nu stiu daca am inteles bine intrebarea dumneavoastra... Este important sa participi atunci cand tara are nevoie de tine. Eu imi dau viata, daca tara imi cere asta. Imi dau viata, daca sportul imi cere asta. Nu inteleg intrebarea despre Michael Jackson, tinand cont de faptul ca el nu este un jucator...", a spus Pele, starnind hohotele de ras ale celor prezenti.

In momentul in care a fost informat ca intrebarea se referea la Michael Jordan si nu la Michael Jackson, Pele a ras si a spus: "Toata viata mea, am incercat sa dau totul pentru Brazilia. De asta sunt aici".

Mediafax



Pele l-a confundat pe Michael Jordan cu Michael Jackson