Golf

Lui Woods ii merge bine dupa divort

Liderul mondial Tiger Woods si-a regasit pofta de joc si o parte din forma care i-a adus glorie in golf, terminand pe locul 12 turneul Barclays din New Jersey, primul din partea finala a sezonului.
Clasat in final pe locul 12, la 7 sub par, Woods s-a declarat multumit de evolutia sa, obtinand totodata dreptul de a participa la urmatorul turneu din playoff, Deutsche Bank Championship in Boston.

"Sunt multumit. Mi-am controlat bine loviturile de-a lungul intregii saptamani si astfel am reusit sa ma mentin in partea superioara a ierarhiei. Din pacate nu am jucat prea bine in rundele de mijloc", a spus Woods.

Campionul american a inceput cum nu se poate mai bine turneul, la doar cateva zile dupa definitivarea divortului de fosta sa sotie Elin, Woods clasandu-se pe primul in runda inaugurala la The Barclays.

Tiger a impresionat joi, cu 65 de lovituri (7 sub par), pentru ca vineri si sambata sa coboare pana la 3 sub par dupa doua runde mai putin reusite. Duminica insa liderul clasamentului mondial si-a revenit, aratand un golf incantator. 4 sub par si Woods a salvat turneul, fiind la cea mai buna clasare in acest an dupa Mastersul din Augusta.

Victoria s-a decis in urma unui play off intre americanul Matt Kuchar si scotianul Martin Laird, dupa ce ambii jucatori au incheiat traseul cu 272 lovituri total (12 sub par). Kuchar a incheiat cu birdie la cupa a 18-a, in timp ce Laird nu a reusit decat par, astfel ca jucatorul american si-a trecut in cont victoria, urcand pe primul loc in clasamentul FedEx Cup, cu 3.937 puncte.

Al doilea turneu din play off se va desfasura in intervalul 3-6 septembrie pe traseul TPC Boston din Norton, Massachusetts, Deutsche Bank Championship fiind dotat cu premii totale in valoare de 7.5 milioane de dolari. Steve Stricker face figura de detinator al titlului.

Onlinesport



Lui Woods ii merge bine dupa divort