Gimnastica

Flavius Koczi, medalie de aur in finala de la sol, la Cupa Mondiala de la Zibo

Gimnastul Flavius Koczi a obtinut, duminica, medalia de aur în finala de sol si pe cea de bronz la sarituri, la Zibo Cup (China).
Koczi a primit în finala de la sol nota 15.450. Cu aceeasi nota a fost recompensat si americanul Steven Legendre, cei doi împartind prima treapta a podiumului.

În finala de la sarituri, Koczi s-a clasat al treilea, cu 15.512. Pe podium au mai urcat Igor Radivilov (16.125) si americanul Steven Legendre (15.687).

Zibo Cup este singurul concurs individual pe aparate de categoria A din Cupa Mondiala, la care au participat aproximativ 50 de gimnasti, reprezentând 21 de tari.

În concursul feminin din China, România nu a fost reprezentata, însa gimnastele din loturile nationale si gimnastii vor avea parte de alte concursuri în aceasta luna: Cupa Berlinului (juniori, 13-15 aprilie), Challenge Cup de la Osijek (masculin si feminin, 27-29 aprilie), concurs bilateral cu Franta (feminin, la Cholet, 21 aprilie), concursul triunghiular de la Ulm (feminin, cu Marea Britanie si Germania, la Ulm, 27-28 aprilie).

Mediafax


Flavius Koczi, medalie de aur in finala de la sol, la Cupa Mondiala de la Zibo