Atletism

Ruxandra Dragomir va participa la proba de stafeta din cadrul Maratonului Bucuresti

Presedintele Federatiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, va participa, duminica, la proba de stafeta a Maratonului Bucuresti, se arata într-un comunicat remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Pentru proba de stafeta, Ruxandra Dragomir va face echipa cu Atena Gica, Lili Neagu si Catalina Cristea, iar presedintele FRT a declarat ca principalul obiectiv al lor este promovarea evenimentului de duminica.

"Îmi doresc ca prezenta mea la acest maraton sa reprezinte un sprijin pentru organizatori, iar exemplul meu sa fie urmat de cât mai multe persoane. Salut initiativa organizarii acestui eveniment sportiv si îmi doresc ca participarea sa fie pe masura importantei evenimentului. Practicarea sportului este foarte importanta pentru toate categoriile de vârsta, reprezentând o cale pentru mentinerea sanatatii fizice si psihice, iar astfel de evenimente trebuie sustinute si încurajate. Maratonul este o proba complexa, pentru care trebuie sa te pregatesti temeinic si pentru care, ca sa o duci la bun sfârsit, ai nevoie de perseverenta, vointa de fier si ambitie, calitati care si în viata de zi cu zi ne ajuta sa trecem cu bine peste obstacolele întâlnite", a spus Dragomir.

La proba de stafeta a Maratonului Bucuresti, echipele sunt formate din patru persoane, fiecare dintre cele patru concurente urmând sa alerge câte o tura de circuit, pe distanta de 10.548 de metri.

Maratonul Bucuresti va avea loc duminica si se va desfasura pe traseul Piata Constitutiei - B-dul Unirii - Piata Constitutiei - Piata Natiunilor Unite - Calea Victoriei - Strada Ion Câmpineanu - Splaiul Independentei - Opera Româna - Podul Eroilor - Strada Stirbei Voda - Strada Izvor - Calea 13 Septembrie - Piata Constitutiei. Organizatorii maratonului au anuntat ca accesul rutier va fi interzis pe durata desfasurarii evenimentului, între orele 07.00 si 16.00.

În cadrul Maratonului Bucuresti se vor disputa sase probe: maraton (startul se va da la ora 09.30), semimaraton (09.30), stafeta (09.25), cursa scaunelor cu rotile (09.25), cursa populara (09.25) si cursa copiilor (10.00).

Mediafax



Ruxandra Dragomir va participa la proba de stafeta din cadrul Maratonului Bucuresti