Atletism

Bolt rateaza restul sezonului de atletism

Grea lovitura pentru campionul olimpic si mondial al probelor de viteza, Usain Bolt anuntand prin intermediul firmei care il manageriaza ca a devenit indisponibil pentru restul sezonului din cauza unei accidentari la spate.
"Sunt foarte dezamagit ca ratez aceste doua reuniuni, dar sunt sigur ca este mai bine asa, sa nu îmi asum riscuri în acest an", a spus Usain Bolt.

Al doilea in cursa de 100 metri din cadrul reuniunii atletice Diamond League de la Stockholm, unde a suferit prima infrangere dupa doi ani, Usain Bolt si-a anulat participarea la urmatoarele doua meetinguri de top, la Zurich si Bruxelles.

În vederea carierei sale viitoare, consideram ca un tratament mai aprofundat pentru problemele la spate, urmat de o lunga perioada de repaus, va fi în interesul lui Bolt", se arata într-un comunicat postat pe site-ul firmei care îl impresariaza pe Bolt.

Jamaicanul s-a plans dupa cursa de la Stockholm de lipsa fortei si a puterii in construirea sprintului care sa-l poarte spre victorie. A fost pana la urma infrangere in fata americanului Tyson Gay.

Onlinesport


Bolt rateaza restul sezonului de atletism