Europa League

Bascii de la Bilbao au consumat 70 kg de scoici si 200 de sampanii in timpul zborului spre Bucuresti

Jurnalistii cotidianului As au notat, luni seara, ca în timpul zborului spre Bucuresti, care a durat mai mult de trei ore, în aeronava Boeing 747-400 de 580 de locuri a companiei franceze Corsair, s-au consumat 70 de kilograme de scoici si 200 de sticle de sampanie.
"În timpul zborului, de mai mult de trei ore, în avion a domnit o atmosfera buna, jucatorii si Marcelo Bielsa fiind încurajati de fani. S-au consumat 70 de kilograme de scoici si 200 de sticle de sampanie. La Bucuresti, jucatorii au fost primii care au iesit din avion, deplasându-se direct la hotel", a notat As.

Aeronava Boeing 747-400 de 580 de locuri a companiei franceze Corsair cu delegatia formatiei Athletic Bilbao a aterizat, luni, în jurul orei 20.24, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, gruparea basca fiind prima finalista a Ligii Europa care ajunge la Bucuresti.

La Baneasa, autoritatile au luat masuri exceptionae de securitate, toate autocarele si autoturismele care au intrat în incinta aeroportului fiind controlate minutios. Pasagerii au fost îmbarcati în autovehicule direct de pe pista. Primii care au parasit avionul dupa efectuarea formalitatilor vamale au fost jucatorii si oficialii clubului basc. Ei au urcat într-un autocar, care a parasit aeroportul însotit de masini de politie.

De la aeroport, formatia antrenata de argentinianul Marcelo Bielsa a mers direct la Hotelul Crowne Plaza, unde va locui pe timpul sejurului din capitala României. Autocarul formatiei din Bilbao a sosut la hotel în jurul orei 21.00. În avionul de 580 de locuri s-au aflat numerosi "socios", actionari ai clubului basc.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Mediafax


Bascii de la Bilbao au consumat 70 kg de scoici si 200 de sampanii in timpul zborului spre Bucuresti