Europa League

Marica a pus umarul serios pentru calificarea Stelei

Temerile ca Schalke 04 nu se va omori cu firea la Haifa s-au dovedit nefondate. Echipa germana impulsionata din teren de Ciprian Marica s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Maccabi Haifa, cea de-a treia aspiranta la locul de calificare in 16-imi. Marica a centrat decisiv la autogolul lui Buljat din minutul 7 si tot el a marcat pentru 2-0 in minutul 84. Victoria lui Schalke a echivalat si cu o calificare pentru Steaua, pentru ca o infrangere la Haifa ar fi lasat Steaua acasa in ciuda victoriei contra Larnacai.
Ciprian Marica a marcat un gol si a contribuit la un altul în meciul pe care echipa sa, Schalke 04, l-a câstigat, miercuri, în deplasare, cu 3-0, în fata formatiei israeliene Maccabi Haifa, în ultima etapa a Grupei J a Ligii Europa, rezultat ce a contribuit la calificarea Stelei în 16-imi.

Marica a centrat în minutul 7 în careul advers, iar Buljat a trimis mingea în proprie poarta, iar în minutul 84 jucatorul român a marcat al doilea gol al formatiei germane.

Pentru Schalke a mai marcat Wiegel, în minutul 90+2.

În minutul 73, Katan (Maccabi Haifa) a ratat o lovitura de la 11 metri.

Antrenorul principal al echipei germane, Huub Stevens, a decis sa nu îsi însoteasca elevii în Israel, pentru meciul cu Maccabi Haifa, deoarce mama sa în vârsta de 85 de ani este bolnava.

Schalke 04 si Steaua s-au calificat în 16-imile de finala ale Ligii Europa din Grupa J. Tragerea la sorti va avea loc vineri.

Maccabi Haifa
: Saranov - Meshumar, Falach, Buljat, Twatha - Vered (Azriel '65), Golasa, Yahaya (Turgeman '80), Katan - Amasha - Dvalisvili (Yampolsky '56). Antrenor: Elisha Levi.

Schalke: Hildebrand - Uchida, Metzelder, Howedes (Sabah '58), Escudero - Jurado (Langlitz '84), Hoger, Moritz, Draxler (Wiegel '65) - Baumjohann - Marica. Antrenor: Seppo Eichkorn.

Cartonase galbene: Yahaya '17, Golasa '44 / Marica '15, Draxler '32

MACCABI - SCHALKE 04 0-3 (Final)

90+2 - Wiegel marcheaza pe contraatac si Schalke incheie meciul in stil de mare echipa.

84 - GOOL marcat de Marica. Patrundere pe dreapta si finalizare la coltul lung.

80 - Mare ocazie pentru Schalke. Nemtii raman in continuare periculosi.

72 - Katan a ratat o lovitura de la 11 metri acordata gazdelor pentru un hent. Excelenta interventia lui Hildebrand.

70 - Germanii isi joaca in continuare corect sansa la Haifa si domina meciul cu Maccabi.

52 - Schalke domina inceputul reprizei secunde si Marica rateaza o buna ocazie de a marca.

25 - O noua ocazie pentru Schalke. Acelasi Marica a creat pericol in flancul drept, a pasat pentru Baumjohann, al carui sut la coltul scurt a fost aparat de Saranov.

14 - Cartonas galben primit de Marica pentru proteste. Atacantul lui Schalke a obtinut in corner, dar tusierul a indicat repunere din 6 metri.

7 - Marica a patruns pe dreapta si a centrat la intalnire in fata portii. Buljat a reluat in propria poarta si Schalke deschide scorul.

Maccabi Haifa: Saranov - Meshumar, Falach, J. Buljat, Tawatha - Boccoli, Dgani, Vered, Katan - Dvalishvili, Azrieli

Schalke: Hildebrand - Höwedes, Matip, Metzelder, Escudero - Moritz, Höger - Jurado, Baumjohann, Draxler - Marica

Onlinesport


Marica a pus umarul serios pentru calificarea Stelei