Europa League

Manager Schalke 04: "Am fost echipa mai buna, dar si Steaua a jucat bine"

Managerul Schalke 04, Horst Heldt, a declarat dupa meciul cu FC Steaua, scor 0-0, în grupa J a Ligii Europa, ca echipa sa a fost superioara, dar ca Steaua are fotbalisti valorosi si a stat bine tactic, informeaza site-ul oficial al gruparii germane.
"Întotdeauna vrem sa învingem. La Cluj, fie portarul Stelei si-a facut datoria, fie ne-a lipsit necesara doza de noroc. Am fost echipa mai buna, desi trebuie sa recunosc ca Steaua are jucatori foarte buni. Ne-am aparat bine si nu am oferit Stelei sanse de a marca.

"Prestatia de la Cluj va readuce echipei noastre încrederea necesara. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fim pe primul loc în grupa dupa primul meci, scopul nostru este sa fim pe una dintre primele doua pozitii dupa ultimul joc. Steaua a stat bine tactic, s-a miscat bine la mijloc si ne-a lasat putine spatii. Pentru noi, a fost greu sa dam pasa decisiva”, a spus Heldt.

Mijlocasul Lewis Holtby a afirmat ca Schalke trebuie sa fie multumita de rezultatul final. ”A fost important sa nu luam gol si una peste alta a fost un meci decent al nostru împotriva Stelei. Pacat ca n-am câstigat, dar trebuie sa fim satisfacuti. În astfel de jocuri se întâmpla de multe ori sa pierzi din cauza unei greseli comise pe final. Avem o echipa de calitate si sunt sigur ca în urmatorul meci din Liga Europa va veni si victoria. La Cluj a fost o buna performanta defensiva”, a spus Holtby.

Portarul Ralf Fahrmann a mentionat ca egalul obtinut la Cluj aduce echipei sale o doza de încredere: ”Am stat foarte bine în defensiva si nu am dat gazdelor sanse de poarta".

Atacantul Klaas-Jan Huntelaar a subliniat ca bara s-a opus victoriei lui Schalke. ”A fost o mare oportunitate, daca înscriam, câstigam. Asa, meciul s-a terminat 0-0. Nu am fost prinsi pe contre, am fost siguri în aparare, am lasat românilor putine spatii ca sa combine”, a spus Huntelaar.

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat joi, la Cluj-Napoca, în compania formatiei germane Schalke 04, în prima etapa a grupei J a Ligii Europa.

Mediafax



Manager Schalke 04: "Am fost echipa mai buna, dar si Steaua a jucat bine"