Europa League

Dinu Gheorghe: "Am putea juca pe Dinamo"

Conducerea clubului Rapid sustine, prin vocea lui Dinu Gheorghe, ca giulestenii vor evolua in Stefan cel Mare in cazul in care problemele de la National Arena nu se vor remedia.
Dinu Gheorghe spune ca giulestenii au recurs la aceasta masura deoarece in provincie echipa nu are suficienti sustinatori.

"Am înteles ca dispozitia UEFA este ca daca se înlocuieste repede gazonul, nu va fi o problema pentru Otelul si Rapid sa joace acolo. Nu vreau sa ma gândesc ca vom fi nevoiti sa jucam din nou afara din Bucuresti. Se pare ca singurul meci care nu se va juca acolo va fi Steaua - Schalke. Nu avem o varianta de rezerva pentru ca nu luam deocamdata în calcul ca va trebui sa jucam în alta parte. Cred ca pe Dinamo ar fi mai bine decât în tara, pentru ca în Bucuresti avem mai multi suporteri. Ar putea fi o varianta Dinamo, dar sper sa nu fie nevoie sa ne folosim de ea.

Vrem pe National Arena pentru ca sunt conditii foarte bune. Daca reteta financiara va fi una buna cu atât mai bine. Chiria este suportabila si este una corecta, nu se poate spune ca cineva vrea sa pacaleasca. ajunge pâna la 40.000 de euro. Pe Giulesti am ajunge la 12-13.000 de euro pentru chirie, dar gânditi-va ca acolo nu vom avea asa multi spectatori, iar conditiile nu se pot compara cu ce e pe National Arena", a afirmat Dinu Gheorghe la sportro.

Prima partida a giulestenilor pe National Arena ar putea avea loc pe 29 septembrie, impotriva lui PSV Eindhoven.

Onlinesport


Dinu Gheorghe: "Am putea juca pe Dinamo"