Europa League

Becali, foc si para pe bulgari

Gigi Becali a vorbit in termeni duri despre situatia brazilianului Junior Moraes, pe care sefii lui TSKA Sofia nu il mai lasa la Steaua. Becali i-a criticat pe bulgari si a evitat sa vorbeasca despre Giovani Becali, pe care il banuieste ca a luat comision.
"Victor mi-a zis ca bulgarii i-au dat 400 de mii de euro la semnatura si ca taica-su l-a influentat. Sa fie sanatos Moraes! Nu care cumva sa se gandeasca sa joace impotriva Stelei ca pierd la masa verde! Bulgarul n-are cuvant! Nu mai este prieten cu noi! Unui prieten, cand ii dai prietena, are grija de ea. Bulgarii au luat prietena si au facut nebunii cu ea. Cand am vorbit o treaba, trebuia sa ramana pana la moarte asa. Trebuia sa-i dea doua picioare tatalui lui Moraes si sa respecte intelegerea. Cea mai mare vina o au bulgarii!", a spus Gigi Becali la gsptv.

In plus, Becali l-a acuzat si pe Moraes ca nu a mai respectat intelegerea pe care au avut-o si ca acum sustine ca nu a vrut nici un moment sa joace pentru Steaua.

"Moraes a luat 5.000 de euro, dadea telefoane ca e disperat sa vina la Steaua, ii zicea lui MM ca abia astepta sa vina si acum spune ca n-a vrut niciodata", a adaugat Becali.

Gigi Becali nu a dorit insa sa vorbeasca despre Giovani Becali, omul pe care il suspecteaza ca a luat comision de la bulgari. In schimb, Becali l-a discuplat pe varul Victor.

Becali a mai amenintat ca Steaua va castiga la masa verde meciul cu TSKA daca bulgarii il vor trimite pe teren pe Junior Moraes, deoarece acesta are deja un contract cu echipa sa.

Onlinesport


Becali, foc si para pe bulgari