Europa League

Presa croata: Realizare fantastica pentru Varazdin

"Realizare fantastica pentru Varazdin", a titrat publicatia croata Hrvatska Sport dupa meciul Dinamo Bucuresti - NK Varazdin, scor 2-2, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.
"Înspaimântatoarea Dinamo n-a putut s-o bata pe Varazdin! Un rezultat excelent pentru jucatorii nostri, acum putem sa visam la calificare. Prima repriza n-a fost buna pentru NK Varazdin, care a ajuns rar la poarta adversa. Apoi, probabil ca românii nici n-au realizat ce li se întâmpla, 2-2 de la 0-2!", a notat sursa citata.

Cotidianul Vecernji List a scris: "Varazdin, fericita dupa scorul de la Bucuresti. Acest 2-2 da sperante mari de calificare".

Ziarul Jutarnji List a titrat: "Varazdin a întors senzational de la 0-2 pentru un 2-2 foarte bun". "NK Varazdin a scris o pagina incredibila, ce a reusit trupa lui Toplak tine de domeniul miracolului, având în vedere ca în campionat situatia este critica", a scris publicatia croata.

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formatiei croate NK Varazdin, în prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Susaci '5 (autogol) si Moti '16, în timp ce pentru NK Varazdin au înscris Sacer '43 si Vugrineci '45+2. Returul se va juca la Varazdin, în 4 august.

Mediafax



Presa croata: Realizare fantastica pentru Varazdin