Europa League

Stelistii, distrusi dupa ratarea calificarii

Ratarea calificarii in primavara Ligii Europa a fost ca un cutit infipt in inima pentru majoritatea jucatorilor stelisti. Acestia s-au prabusit la finalul meciului si au gasit cu greu drumul catre vestiare. Unii dintre ei au ajuns chiar in vestiarul lui Napoli, unde petrecerea era in toi.
Golul reusit de Cavani in minutul 92 i-a prabusit pe mai multi jucatori, in frunte cu Szekely, desi mai erau de joc inca trei minute. Dupa ce s-au ridicat cu greu, stelistii au preferat sa intre intr-un meleu, in loc sa incerce sa isi joace ultima sansa.

Fluierul final al meciului a adus o noua prabusire pe teren. Stelistii au izbucnit in lacrimi si nu se mai puteau ridica, in timp ce Lacatus si MM incercau sa ii imbarbateze.

Dupa ce i-au salutat pe putinii fani veniti de la Bucuresti, stelistii s-au indreptat agale spre vestiare, in timp ce tribunele de pe San Paolo declansasera fiesta.

Drumul catre vestiare a fost infernal pentru jucatorii lui Lacatus. Debusolati total, unii dintre ei au ajuns in vestiarul lui Napoli, unde jucatorii italieni petreceau.

In vestiar, stelistii au aruncat cu sticle si au injurat la foc continuu, dar soarta calificarii se jucase deja pe teren.

Onlinesport


Stelistii, distrusi dupa ratarea calificarii