Europa League

Mazzarri: "Cred ca am meritat sa invingem"

Tehnicianul echipei Napoli, Walter Mazzarri, a declarat, miercuri seara, dupa meciul cu Steaua, scor 1-0, ca formatia bucuresteana nu a lasat spatii înca din primul minut, dar a precizat ca în opinia sa victoria este meritata, informeaza agentia Datasport.

"A fost un meci special. Adversarii nostri s-au închis înca din primul minut si nu au lasat spatii. Cred ac Napoli a încercat mereu sa faca un joc bun, meritam sa înscriem înainte de minutul 90+3. Am pierdut mult timp, dar cu inima am reusit sa învingem în ultima clipa. La cum erau stelistii asezati în teren, aveam nevoie sa îi obosim si sa speram ca odata cu trecerea timpului se vor crea mai multe spatii. A fost o partida de înalt risc, am jucat foarte bine si pe final am încercat sa obtinem totul. Cred ca am meritat sa învingem. Liga Europa este o competitie importanta, pentru echipa este o mare oportunitate de a creste. Daca merita sa pierzi câteva puncte în campionat pentru a ramâne în Liga Europa? Cu siguranta", a spus Mazzarri, care a precizat ca în tribune s-au aflat 50.000 de persoane.

Presedintele SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, s-a declarat extrem de multumit pentru jucatorii sai, care "s-au concentrat pâna în ultima secunda": "Calificarea vine ca un premiu pentru munca depusa de acesti baieti".

Formatia Steaua Bucuresti a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, dupa ce a fost învinsa, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa italiana Napoli, în ultima etapa a grupei K a competitiei. Golul echipei italiene a fost marcat în minutul 90+3 de Cavani.

Pentru a reusi calificarea în primavara europeana, Steaua avea nevoie de cel putin un egal în partida cu Napoli, care în urma acestei victorii s-a calificat, alaturi de Liverpool, în 16-imile competitiei.

Mediafax



Mazzarri: "Cred ca am meritat sa invingem"